Hank en Kittekat

Een wormpje en een konijn

Op deze katerige zondagmiddag deed ik zo min mogelijk, uiteraard, hetgeen wat lastig is met een kind van bijna vier. Kleuters willen dingen doen. We hadden al geschoffeld in de tuin, met een stuiterbal naar elkaar gegooid en een ad hoc kleuterspel (iets met een bal gooien, er achteraan rennen, schaterlachen, er voor zorgen dat papa hem nét niet te pakken krijgt en engelsklinkende klanken uitstoten) gespeeld; ik wilde nu echt even rust. Op de bank liggen. Die laatste activiteit, op de bank liggen, hebben we gefilmd. Het is een film geworden over wormpjes in bakjes, en zaken die buiten beeld zijn zoals konijnen en ontkledende vrouwen. Ja, je interesse is gewekt.

  1. Godver, wat een gaaf filmpie!

  2. Ghehehe.

  3. Yes! een jaar niet geschreven!11elf!!(-;

  4. Inderdaad! Hoewel, ik heb wel het een en ander geschreven dit jaar, maar niet hier.